De starterkit

De starterkit

En dan is het zover: Na die eerste kennismaking met de etherische oliën van Young Living wil je er meer over weten. Je leest succesverhalen op internet van mensen die de oliën voor allerlei klachten en kwaaltjes gebruiken. Ook kom je verschillende fijne receptjes tegen om zelf beautyproducten te kunnen maken. Hoe leuk is dat!

Je twijfelt nog even, maar hakt uiteindelijk de knoop door en bestelt de starterkit met diffuser. Je kan niet wachten tot de post hem eindelijk bezorgt! Hoe zullen de oliën ruiken? Hoe zal die diffuser precies werken? Zal het echt zijn wat je ervan verwacht?

Zo ging het bij mij:

De starterkit was ’s middags door de post afgeleverd, maar ik besloot dat ik mijn pakket in alle rust open wilde maken. Dus na het avondeten, de afwas en het naar bed brengen van de kleine ging ik er echt voor zitten. Dit was tenslotte een kado aan mijzelf!

De doos werd uitgepakt, de deksel geopend en van de aanblik van die kleine flesjes werd ik al helemaal blij. Zo nieuwsgierig als een kind draaide ik één voor één de doppen eraf om de verschillende geuren te ruiken. Nee, ik was echt niet direct enthousiast over elke geur, maar wel overtuigd dat ik alles een keer wilde proberen.

Ik zette de diffuser in elkaar en besloot dat ik die de volgende avond aan zou zetten. De volgende dag pas?? Tja, ik had de geur van 12 verschillende flesjes in mijn neus hangen en was wel even verzadigd… 😉

De volgende dag kwamen zusje en haar vriendje eten. Leuk, dan kon ik hen meteen kennis laten maken met mijn nieuwe aanwinst! Na de maaltijd zaten we met een kop thee op de bank en zette ik de diffuser aan. Ik had heel veilig gekozen voor Lavender. Lekker rustgevend.

Vol trots vertelde ik over de oliën, Young Living en het seed to seal proces. Zusje en haar vriendje luisterden aandachtig en we wachtten geduldig af tot de heerlijke lavendelgeur zich onze kant op zou verspreiden.

En zo geschiedde… Na een half uurtje vroeg zusje voorzichtig of wij de geur misschien ook wat sterk vonden. Haar vriendje en mijn manlief beaamden opgelucht dat zij er ook zo over dachten. En ik? Ik baalde want ik had zo gehoopt dat ik de enige zou zijn die dit merkte! In mijn enthousiasme wilde ik er zeker van zijn dat ze de geur echt zouden ruiken. Laten we zo zeggen dat ik dus niet heel zuinig met het aantal druppeltjes olie was geweest…

De diffuser ging uit en het raam ging open. Tot zover de olie voor die avond.

Maar, het kwam goed! De weken daarna heb ik de diffuser aangezet met receptjes die ik had opgezocht. Ik hield mij keurig aan het voorgeschreven aantal druppels en koos de ene keer voor fris en zonnig en dan weer voor warm en ontspannen. Ook manlief kan de diffuser waarderen ondanks die eerste overdosis aan Lavender.

En zusje? Haar interesse in de olie is gewekt en ik vermoed dat ik vroeg of laat ook voor haar een starterkit mag gaan bestellen. Dan zal ik haar wel een paar receptjes voor in de diffuser meegeven 🙂

Jolanda Kaandorp
Teamlid Oily Animals

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop