Scannen

Scannen

iTOVi scan / Zyto scan

De iTOVi scan of een Zyto scan zijn instrumenten om te kunnen bepalen welke essentiële oliën of voedingssupplementen het meest geschikt zijn voor het optimaliseren van je gezondheid en welzijn.

Wil je hier meer over weten? Of wil jij met behulp van een scan ontdekken welke oliën en/of supplementen jou ondersteuning kunnen bieden om lichamelijk, mentaal, spiritueel of emotioneel weer in balans te komen? Lees dan verder.

Wat is een iTOVi scanner?

De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant en hiermee een persoonlijke gezondheids evaluatie genereert. Door middel van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën of supplementen op dat moment geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn.

Hoe werkt het?
Alles op aarde heeft een unieke energiefrequentie wat vibreert op een bepaalde frequentie. De iTOVi heeft de unieke frequentie van elke etherische olie en supplement opgeslagen. Via de elektroden op de iTOVi scanner worden deze frequenties door het lichaam verzonden, het lichaam geeft een respons hierop en de iTOVi meet deze reacties. De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een complex algoritme om de gegevens van de reacties te organiseren.

Het rapport
Als de scan is afgerond, is de respons van het lichaam op de frequentie van de oliën en supplementen geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk rapport. Op basis van deze informatie zal het rapport laten zien op welke oliën je lichaam het sterkst een reactie heeft gegeven en aan welke essentiële oliën of supplementen jouw lichaam op dat moment behoefte heeft.
Door de aanbevolen essentiële olie (en evt. supplementen) te gebruiken kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen en de frequenties van je lichaam terug in balans brengen.
De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook voor dieren.
De tijdsduur van de meting is ongeveer een minuut.

WAT IS EEN ZYTO SCAN?

Het principe van de Zyto scan werkt hetzelfde als de iTOVi scanner, via Bio-elektrische Impedantie.
Het verschil tussen de beide meetinstrumenten is dat de Zyto scan meer kan meten en een zeer uitgebreid rapport geeft van minimaal 18 bladzijden. De Zyto Balance scan is in Amerika speciaal ontwikkeld voor artsen. Het is een enorm hulpmiddel om inzicht te krijgen op verschillende vlakken bij een patiënt. Daardoor kan er een meer gerichte en persoonlijke therapie ingesteld worden. Een Zyto Balance en de Zyto Select geven onder andere ook inzicht in de meridianen, acupunctuurpunten, wervelkolom, spijsvertering  en het gebit. Maar geeft ook meer inzicht in voeding. 
De Zyto scan is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook voor dieren. Het meetinstrument is een handcradle en de tijdsduur van het meten duurt langer dan bij de iTOVi. 

Disclaimer: De iTOVi scanner en Zyto scans stellen geen diagnose, maar kan als ondersteunend alternatief gebuikt worden.

Een Itovi en een Zyto Ballance scan kan in onze kliniek

Interesse in een scan bij je dier of bij jezelf door middel van de Itovi of Zyto Ballance?  Neem dan contact op met onze dierenkliniek. Een scan met de Zyto Ballance wordt altijd afgenomen door dierenarts Erwin van Gijtenbeek. Hij bespreekt met jouw de uitslag. Geeft je duidelijke uitleg en je krijg een Foodtherapy en leefstijl advies afgestemd naar jouw persoonlijke situatie. 
Sterkliniek dierenartsen Any Animal 072 5339336

Een Zyto Sellect scan 
Leontine van Oort heeft als enige in Nederland de Zyto Select. Hiermee kan zij zeer uitgebreid ingegaan op een foodscan, immuunsysteem, spijsvertering en lifestyle. Als er behoefte is kunnen de chakra’s en affermaties worden meegenomen. Leontine kan indien nodig contact opnemen met Erwin van Gijtenbeek voor overleg.
In verband met de tijdsduur van deze scan is het alleen geschikt om mensen te scannen. 
Leontine van Oort Driesweg 2, 4024 JT Eck en Wiel 0629092998.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop