Sceptisch maar toch…..

Sceptisch maar toch…..

Sinds een jaar gebruik ik nu de starterskit van Young Living aangeschaft via Heleen Slebos. In het begin was ik best wel sceptisch zo van….. ja hoor, het zal allemaal wel…. Hoe kan een druppeltje olie mijn klachten verzachten, en zelfs weghalen. Maar de tijd en het gebruik van de verschillende oliën deed mij zoveel, dat ik toe moest geven dat mijn sceptisch misplaatst was.

Ik ging aan de slag, kwam in aanraking met nog veel meer mensen, waaronder ook een vriendin van mij, die Young Living gebruiken. En wat nog mooier is ook hun ervaringen met iedereen willen delen. Zo kwam Mirjam Kools bij ons op “werkbezoek” deelde al haar ervaringen met ons en van haar kregen wij ook toegang tot haar persoonlijke pagina op Facebook. Wat een ervaring was dat. De middag had nog veel langer mogen duren. Wat een informatie en wat een schat aan kennis.

Omdat ik toch wel meer wilde weten van de achtergrond van de olie en hun werking heb ik mij ingeschreven voor de Aromatherapie. En dan krijg je nog meer info waar je wat mee kan. Ondertussen had ik mij ook ingeschreven voor de hand- voet en ontspanningsmassage in Heerhugowaard. En het lijkt of dan alles ook zo moet zijn: ook daar zijn ze FAN van de Young Living oliën. Wat een thuiskomst. En wat een heerlijkheid om met de olie van Young Living te mogen masseren. Wat fantastisch om mensen onder je handen “rustig en stressloos” te zien en voelen worden.

Voorlopig ben ik nog lang niet klaar met mijn ervaringen met de olie van Young Living.

Gewoon Rinske

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop