Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden
Je wilt graag bestellen in de webshop van Oily Animals. Je kan dan gebruik maken van de volgende betaalmethodes:

Ideal
Met Ideal betaal je direct en op een veilige manier via je eigen bank het openstaande bedrag van jouw bestelling. Er worden geen extra kosten aan je berekend door ons.

Bankcontact
Woon jij in België dan kan je via Bankcontact direct en op een veilige manier het openstaande bedrag van je bestelling betalen. Er worden geen extra kosten aan je berekend door ons.

Klarna
Wil jij graag later betalen of betaal je liever achteraf? Dan kan je voor de betaalmogelijkheid van Klarna kiezen. Voor deze service rekenen we €3,50 extra op je openstaande bedrag van je bestelling. 

Voor de bofkonten met een kortingscode
Heb jij een kortingsbon voor onze webshop Oily Animals dan kan je deze via je digitale winkelmand verzilveren. Dat kan je doen door de couponcode in te vullen en daarna op de button Waardebon toepassen te klikken.
En mocht je al op Doorgaan met afrekenen geklikt te hebben, dan is dat geen probleem. Je krijgt nogmaals de kans om de code van je kortingsbon in te vullen en te verzilveren. 

De korting wordt dan automatisch verrekend.
– Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden.
– Kortingscodes kunnen niet toegepast worden op producten van Young Living.
– Kortingscodes kunnen niet toegepast worden in combinatie met andere aanbiedingen.

Bestelling afronden
Na het afronden van je bestelling ontvang je een email ter bevestiging. 
De factuur ontvang je ook per email.
Zodra jouw bestelling helemaal is afgerond en klaargemaakt voor verzending ontvang je een verzendbevestiging.

Denk je dat er iets is misgegaan met jouw betaling?
Dit kan natuurlijk gebeuren, maar heb je onze mail met de bevestiging van het ontvangen van jouw bestelling gehad? Dan kan je ervan uitgaan dat de betaling is gelukt.

Denk je al zeker te weten dat jouw betaling is mislukt? Of heb je geen ontvangstbevestiging gehad? Dan is jouw bestelling ook niet geplaatst. Je zult deze opnieuw moeten plaatsen en de betaling ook opnieuw moeten doen.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop