Starterkit Ningxia red®

Starterkit NingXia Red®

NingXia Red® is een drank die allemaal ingrediënten uit de natuur bevat. De smaak is fris, vol en zoet te gelijk. Ingrediënten die erin zitten zijn onder andere: gojibes, blauwe bes, rode bessen en natuurlijk de NingXia wolfsbessen. Daarnaast bevat het ook nog vier essentiële oliën.

Deze ingrediënten in NingXia Red® ondersteunen jouw lichaamsfuncties in je huidige leefstijl. De ingrediënten bevatten directe en indirecte antioxidanten. Zoals vitamine C en riboflavonoïden. Verder vitamine K en B. Het bevat de essentiële oliën Orange, Lemon, Tangerine en Yuzu met als inhoudsstoffen de terpenen, limonene en beta-caroteen.
Allemaal stoffen die jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

NingXia Red® is bij dagelijks gebruik ondersteunend in jouw sportprestaties, bij gewrichtsklachten, spierpijn, vermoeidheid, en verouderingsprocessen in je lichaam.
Kinderen kunnen het goed gebruiken door NingXia Red® in water te doen als vervanger voor alle energiedrankjes.
Ouderen die te weinig water tot zich nemen kunnen door Ningxia Red in het water te doen hun waterinname verbeteren en hun ouderdom ondersteunen.

Vrije radicalen

Dagelijks produceert jouw lichaam vrije radicalen. Deze ontstaan door het eten van voeding, drank, bewegen en externe invloeden. Ook heeft jouw lichaam te maken met afbraak van vervallen cellen en het opruimen daarvan. Deze processen behoren goed te verlopen. Ningxia Red® ondersteunt dit; is een zeer goede vrije radicalen remmer. Hierdoor is het een bovengemiddeld goede ondersteuning op je gezondheid en fitheid.

Wat zit er in de Starterkit met Ningxia Red?

2 x 750ml flessen met Ningxia Red®
30 zakjes Ningxia Red Enkel van 60ml
14 tubes NingXia Nitro
5-ml Stress Away™
Een AromaGlide™. Dit is een volledig metalen rollerbal. Deze kun je op een flesje van 5ml of 15ml met olie plaatsen. Zo kun je de olie gemakkelijk al rollend over de huid aanbrengen.
Orange Plus – 5ml
Visitekaartjes (10-pak)
10 lege flesjes van 1 ml.
Twee zakjes NingXia Red® 60 ml
Een mooie bewaar box.
Productgids.
Informatie kaarten.

Dieren

Jouw hond, paard en vogel kan ook om dezelfde redenen gebruik van maken. Door het drinkwater of door de voeding. Vogels hebben per dag enkele druppels nodig. Honden van 1 tot 10 kilo 2 ml per dag. Honden van 10 tot 20 kilo 5 ml per dag. Daarboven 10 ml per dag. Paarden en pony’s. tussen de 50 en 150 ml per dag. Als je gezondheid en dat van jouw dier een prioriteit is, wil je niet zonder de dagelijks inname van NingXia Red®.

Ningxia Red

De wolfsbessen die gebruikt worden voor de NingXia Red® komen uit de NingXia provincie in het noorden van China. Dit super fruit bevat één van de hoogste percentage vezels, vergeleken met al het andere voedsel. Het bevat zeaxanthinecarotenoïden die belangrijk zijn voor het behoud van een gezond gezichtsvermogen. Het bevat ook polysacchariden, aminozuren en vitamine’s die samen een optimaal inwendige absorptie verzorgen. Young Living gebruikt de puree, sap, schil, zaden en vruchten van de wolfsbessen De sappenmix bestaat uit druif (Vitis vinifera) zaad extract, bosbes (Caccinium corymbosum), pruim (Prunus domestica), aronia (Aronia melanocarpa), kersen (Prunus avium), en granaatappel (Punica granatrum) sappen. Een van de opvallende vruchten in Ningxia Red® is een gepatenteerd druivenpittenextract dat polyfenolverbindingen bevat. Deze kunnen helpen bij het ondersteunen van een gezond hart- en bloedvatenstelsel. Daarnaast bevatten bosbes, pruim, aronia, kersen en granaatappelsap van nature veel anthocyanen en polyfenolen, deze zorgen voor bescherming van het lichaamsweefsel. Door het gebruik van o.a. deze sappen is NingXia Red® één van de meest antioxidant-rijke dranken. NingXia Red® kan puur, door jouw yoghurt, water of vruchtensap gedronken worden. Neem dagelijks tussen de 30 en 60 ml. Meer mag altijd. Goed schudden voor gebruik. Bewaren in de koelkast na opening. Na opening 30 dagen houdbaar Tip: Maak eens een heerlijke smoothie of cocktail met NingXia Red® als ingrediënt.

Ningxia Red® zakjes 60 ml

De zakjes zijn niet alleen handig om mee te nemen of om uit te delen. Echter voor vele gebruikers is het juist de makkelijkste manier om aan hun portie van 60 ml per dag te komen. Vaak gestelde vragen over de NingXia Red®: • het is Halal en Kosher goedgekeurd. • Het bevat geen hoge fruitsuiker zoetstoffen. • In een blinde smaaktest, waarbij werd getest op uiterlijk, smaak, nasmaak en mondgevoel. In vergelijking met soortgelijke dranken, kreeg NingXia Red® de voorkeur in 77% van de smaaktesten. • NingXia Red® bevat geen maïs, gluten, soja of noten. Of ingrediënten afkomstig uit maïs, gluten, soja of noten. • Mag je bij zwangerschap, borstvoeding en/of mogen kinderen NingXia Red® gebruiken? NingXia Red® is over het algemeen veilig voor iedereen; echter, bij twijfel of opmerkingen, raadpleeg dan een arts. • het is vegetarisch en ook veganistisch • Op basis van de stappen in het productieproces van Young Living’s puree-producent in China, zitten er meer dan 14 gram Ningxia wolfsbessen in elke 30ml.

NingXia Nitro

NingXia Nitro is een Energy Drank in een tube die “je vleugels geeft” zonder de ingrediënten
die je liever niet wilt hebben. Het is een gezonde brandstof voor jouw lichaam. Dit in tegenstelling tot de Energy dranken waar véél cafeïne én suikers inzitten. Deze booster aan energie bevat Wolfberries, groene thee, Koreaanse ginseng extract en etherische oliën van Young Living (Vanilla, Yerba mate, Spearmint, Peppermint, Nutmeg en Black Pepper) en een super sapmix van kersen, bosbessen, acerola billbessen, zwarte bes, framboos, aardbei en veenbes. Aangevuld met kokos nectar, zuiver water en natuurlijke smaakstof pectine en Xanthaangom. Gebruik het op momenten dat je wel wat extra energie kunt gebruiken. Voor het sporten, tijdens studeren, tijdens feestjes, de volgende dag na dat ene feestje etc. In makkelijk mee te nemen tubes.

Stress Away

Stress Away heeft een verleidelijke en ontspannende geur. Stress Away wordt vanwege de heerlijke geur veel gebruikt als parfum. Deze blend bevat de volgende etherische oliën: Vanilla, Copaiba, Lime, Cedarwood, Ocotea en Lavender.

Lichamelijke ondersteuning bij: 
• Verkrampingen in het lichaam.
• Het verhoogt de weerstand omdat stress de
  weerstand kan verminderen. Mentale
  ondersteuning bij Elke vorm van stress/   
  spanning ook bij vermoeidheid en een betere
  nachtrust. Ondersteuning bij dieren
• Voor ruiter en paard, voor baas en hond tijdens
   de spannende momenten zoals op   
   wedstrijden.
•  Voor honden die het spannend vinden bij
    de dierenarts. Verdeel één druppel op je hand. 
   Bied je handen rustig aan de hond en laat
   ruiken. Als het dier de geur accepteert aai dan
   zachtjes over de rug van je hond en voor op de
   borst.
• In de diffuser. Katten moeten vrijwillig de
  ruimte kunnen verlaten waar de diffuser
  aanstaat.
• Vogels: gedragsproblemen.
• Deze olie niet te vaak en niet te lang aanbieden
  aan katten.

BESTELLEN

De kosten van een starterkit met Ningxia Red® producten is €182,41 inclusief btw, exclusief verzendkosten.

KLIK HIER OM JOUW STARTERKIT TE BESTELLEN
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop