Onze teamleaders

Edith Kuiper | Gold teamleader

Ik ben Edith Kuiper en getrouwd met Erwin van Gijtenbeek. Samen hebben wij een dierenkliniek, 4 kinderen en 2 honden. In onze dierenkliniek Sterkliniek Any Animal combineren we reguliere met complementaire geneeskunde. Hierdoor kunnen we meer betekenen voor dieren en hun eigenaren. Eigenaren van dieren helpen wij ook door middel van orthomoleculaire geneeskunde en de kPNI (klinische psyche neuro immunologie).

In 2016 was ik opzoek naar geuren die niet chemisch waren en slecht voor de gezondheid. Ik wilde van de bekende geurkaarsen af in ons huis. Ik kwam in aanraking met Young Living en bestelde een starterskit. Er ging een wereld voor me open. Ik ontdekte dat de essentiële oliën veel meer waren dan ‘een lekker geurtje’. Het boeide me enorm en ik tikte Erwin op zijn schouder of hij zich erin wilde verdiepen.
Vijf weken lang heeft Erwin stapels boeken gelezen en internet afgezocht naar wetenschappelijke artikelen. En die vond hij, meer dan verwacht over essentiële oliën. Inmiddels overtuigt dat deze essentiële oliën een enorme natuurlijke kracht in zich hebben zijn we het gaan inzetten in onze kliniek. Met een geweldig resultaat vanaf dag één. En dieren kennen geen placebo effect!

Het leren over, en met, de oliën is nooit meer gestopt. Maar er kwam nog een aspect bij. Young Living bood ons, naast die geweldige essentiële oliën, ook een verdienmodel. In eerste instantie wilde ik daar niets van weten. We wilde alleen de oliën maar vrij snel veranderde de antipathie in verbazing en vervolgens in dankbaarheid.
Young Living bied ons de kans om anderen te helpen. Niet alleen op het gebied van kennis en therapieën maar ook in het creëren van extra financiële mogelijkheden voor wie dat wenst. Het blijkt dat ik hier goed in ben.

Schroom niet om contact met mij op te nemen als je dit graag wilt. Ik help je graag verder.

Young Living 072 5339 336Sterkliniek HeilooDirect bestellen

Petra Riedijk | Silver teamleader

Inmiddels zijn de bijna 2 jaar waarin ik bezig ben met de olien van Young Living omgevlogen. Jaren waarin ik diverse dingen in mijn leven heb aan kunnen pakken.
De aanschaf van de premium startkit heeft mij al heel snel in laten zien dat er meer is en ik ben nog steeds mogelijkheden aan het ontdekken. Al heel snel heb ik de rank van Silver gehaald: en dan zie je pas echt wat voor mogelijkheden er verder in zitten.

Daarnaast zijn het geweldig mooie produkten die feilloos in een bewuste leefstijl passen: iets waarvan heel veel mensen maar amper kunnen beseffen wat het voor ze kan doen.

Altijd op zoek naar dingen buiten de ge-eikte paden en het werken met de olie heeft mij op veel vlakken heel veel moois gegeven. Niet alleen het ontdekken van je eigen kracht en de versterkende kracht wanneer je het in teamverband doet. Ook heeft het voor mij gezorgd dat ik op deze manier mijn toekomst heel anders in ben gaan kleden; een toekomst waarin meer tijd voor mezelf is; een toekomst waardoor ik meer tijd krijg om mensen echt oprecht te kunnen helpen.
Ik werk hoofdzakelijk met honden en hun gezondheid en heb diverse opleidingen en cursussen gedaan voor gedragstherapie en lesgeven; ik heb ruim 14 jaar ervaring met verkoop van rauwe honden voeding en al deze kennis komt weer goed van pas bij het adviseren van olien.

Er komen nu veel dingen op mijn pad die ik mooi in kan vullen en er gaat een hele mooie synergie ontstaan.

Young LivingEmail

Marjan Broer | Silver teamleader 

Sinds een aantal jaar ben ik geraakt door de kracht van de etherische olien en de invloed op de fysieke, mentale, geestelijke en spirituele lagen bij mens en dier. In mijn praktijk Equineplus zet ik de oliën separaat in of in de Equine Raindrop Techniek of gebruik ik de de vitassage waarin ik een keuze maak voor een aantal oliën, ondersteund door de itoviscan.

Naast de toepassing van de oliën kan er ook uit andere behandelingen gekozen worden, zoals bewegingstherapie vanuit een fysiotherapie-gerichte achtergrond, lymfedrainage, sportmassage, enz. Ik geef ook trainingsadviezen en les. Waarbij het verbeteren van het welzijn van het paard leidend is.

Zelf heb ik tientallen jaren ervaring in de paarden, zowel in de dressuur, springen als samengesteld met verschillende paarden van L tot en met de klasse Z, maar ook in de recreatieve sfeer. Wat voor mij van belang is, is dat er plezier wordt beleefd aan de omgang met het paard, waarbij het welzijn van het paard op de eerste plaats komt.

Young Living

Heleen Slebos | Silver teamleader

Mijn naam is Heleen Slebos. Ik woon in Sint Pancras, Noord-Holland, samen met mijn man, 4 paarden, 2 honden, 2 katten, schapen, kippen en vissen.

Van oorsprong ben ik humaan fysiotherapeut en manueel therapeut. Maar mensen behandel ik al heel lang niet meer, ik richt me nu vooral op paarden en honden. Ik ben fysiotherapeut en osteopaat voor dieren, daarnaast heb ik nog een jaar chiropractie gestudeerd, doe ik dryneedling en medical taping, werk met de Lecher-antenne en de Connectiesensor.

In januari 2017 kwamen de essentiële oliën van Young Living op mijn pad, vanwege mijn eigen honden. Ik heb 2 border collie reuen, een oudje en een jonkie, die elkaar in die tijd regelmatig in de haren vlogen. Op een zeker moment werd de situatie onhoudbaar met ze, en ik had al van alles geprobeerd. Een druppel Grounding olie veranderde de hele sfeer in huis met de honden, sindsdien gaan ze weer prima samen, gelukkig. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid naar deze mooie oliën!
Ik heb toen direct de starterskit aangeschaft om mee te kunnen experimenteren, en al snel volgden er vele andere oliën. Inmiddels heb ik de aromatherapie cursus bij de Silverlinde gevolgd, heb 2 cursussen voor de raindroptechniek bij dieren gevolgd, en doe ik een cursus aromatherapie bij Civas.
De essentiële oliën van Young Living gebruik ik thuis, op stal en in mijn praktijk.

Young Living06 5327 8990Website

Ellen Angelino | Silver teamleader

Mijn naam is Ellen Angelino ik werk met honden, katten en paarden plus hun mensen als Aroma- en Quantum Coach. Verder ben Ik gecertificeerd in de Tellington TTouch® Training & Behaviour Method voor zowel paarden als gezelschapsdieren. Voor dit vakgebied ben ik docent bij het Kenniscentrum voor Veterinaire Natuurgeneeskunde Silverlinde.

Verder werk ik sinds 2012 ook met essentiële oliën. De 1e jaren vooral voor mijn eigen dieren en mezelf. Sinds 2016 ben ik aangesloten bij het Team Oily Animals. Inmiddels heb ik me ook verdiept in de Applied Zoopharmacognosy. Oftewel toegepaste zelfmedicatie door dieren. Het dier kan namelijk heel goed zelf zijn of haar keuzes maken. Mits deze keuzes voor onze huisdieren en gedomesticeerde paarden volgens een soort van stappenplan worden aangeleverd. Ze hebben immers niet meer alle bronnen voorhanden zoals ze dat van oorsprong wel hadden. De essentiële oliën, de essentie van de plant, maken hier een groot deel vanuit. Vaak ligt er ook fysiek (vervangt geen dierenarts) ongemak ten grondslag aan ongewenst dierengedrag. Ervaring heeft geleerd dat als het dier dit zelf met wat hulp van onze kant op kan lossen, het gedrag positief mee verandert.

Daarnaast zet ik humaan de oliën ook in zoals gebruikelijk binnen de Aroma Freedom Technique (AFT). Door mensen met dit 12 stappenplan plus de bijbehorende oliën te begeleiden. Helpt het hen om in hun ogen lastig haalbare doelen te behalen. Dit kunnen zakelijke doelen zijn, zoals het behalen van bijvoorbeeld bepaalde targets. Maar ook persoonlijke doelen zoals stoppen met roken of snoepen. Verder zet ik deze techniek ook in voor eigenaren die bijvoorbeeld onzeker zijn geworden van het uitvalgedrag van hun hond. Door deze begeleiding kan ik naast het gedrag van de hond, ook de eigenaar ondersteunen. Hierdoor wordt het samenleven en erop uitgaan van mens en dier weer een ontspannen bezigheid.
Fysiek, mentaal en emoties voor mij is het een 3-éénheid. Raakt er eentje uit balans, dan is de kans groot dat dit met de andere twee ook gebeurt.

Binnen mijn eigen team GeurEnBeleving werk ik fijn samen met meerdere (dieren)professionals.

Young Living06 38919123

Leontine van Oort | Silver teamleader

Ik ben Leontine van Oort, 48 jaar en getrouwd met Simon. Samen hebben we 2 volwassen kinderen, tot voor kort een hond, 5 katten, 3 pony’s en 14 kippen. Met zoveel dieren, kinderen en ook volwassenen om je heen is er altijd wel iemand die ergens een ongemakje heeft. En zo start mijn Young Living geschiedenis.
Mijn eerste ervaring met de oliën van Young Living was bij onze kat. Zij had een huidprobleem wat ik met olie op kon lossen. Mijn interesse was gewekt, en de eerste stap gezet in de zoektocht naar de mogelijkheden van de etherische oliën!

Inmiddels al veel gezien op menselijk/persoonlijk vlak en wat begon met een testje voor onze kat Lady, werd een Start kit aanschaf en is uitgegroeid tot een passie voor Olie!
Ik vind het leuk workshops te geven en daarin uitleg te geven van de mogelijkheden die er zijn met etherische olie en met een make&take te laten zien hoe je je bv. verzorgingsproducten zelf kunt maken zonder chemische toevoegingen. In onze workshop ruimte in het midden van het land, geven we workshops make-up, parfum, verzorgingsproducten en vervang je medicijnkastje. Inmiddels ben ik Aroma Freedom Techniek Practitioner (AFT).

Mijn nadruk ligt op het delen van de passie over de producten van Young living voor menselijk toepassing.
Zoek je een leuk team die no nonsens, met elkaar werkt en helpt, dan ben je van harte welkom bij mijn team MovedbyOils.

Young Living06 29092998Direct bestellen
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop