Oil you need is…

Bestel jouw starterkit via Oil you need is…

Klik hier om je starterkit te bestellen
Over Oil you need

Aller eerst welkom op mijn pagina!

Mijn naam is Brenda, ik ben geboren in 1993 en woon in Heiloo.
In augustus 2008 begon mijn bijbaantje bij Sterkliniek Any Animal, waar ik nu nog steeds met plezier werk. Via de kliniek ben ik in contact gekomen met de producten van Young Living. Ik hou van biologie en begreep al snel dat de producten van Young Living het leven een stuk aangenamer kunnen maken.

Door mijn liefde voor biologie vind ik het leuk om dingen hierover uit te leggen. Als gevolg ben ik in de kliniek workshops gaan geven met de Young Living producten om meer mensen de werking van de producten uit te leggen en te laten ervaren.

Ik ben in augustus 2016 lid van Young Living geworden en vanaf mei 2017 ben ik mijn kennis over de producten van Young Living actief gaan delen.

De producten van Young Living hebben een ontzettend veelzijdige werking en zijn geschikt voor alle leeftijden!

Wil jij weten welke Young Living producten jouw leven aangenamer kunnen maken? Stuur dan een mailtje naar oilyouneedis@gmail.com en ik geef je persoonlijk advies 🙂

Bestel je starterkit via Oil you need…
Savvy Minerals Swatches

Ik ben Savvy Minerals Swatches begonnen zodat je eerst de kleuren van de Savvy Minerals make-up in levende lijve kan zien voordat je ze bij Young Living besteld.

Je kan de swatch-cards bestellen via savvymineralsswatches.nl

Contact Oil you need is…

E-mailWebsite
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop