Welkom leden

Welkom!

Exclusieve toegang voor jou in Mijn Oily Animals 

Welkom in Mijn Oily Animals en wat leuk dat je hier bent!

In de kennisbank kun je veel informatie vinden. Snuffel daar eens lekker in rond.
Je kunt via het zoekschermpje ook op een trefwoord zoeken in de kennisbank. 


Regels & tips
Wij hebben een mooie synergie in deze groep waarvan jij nu deel uitmaakt, daar willen wij zuinig op zijn. Om iedereen gelukkig te houden zijn er een aantal regels om rekening mee te houden. Als iemand zich niet aan de regels houdt; daardoor de groep, of een persoon in de groep schaadt, dan wordt in het belang van de groep of persoon, diegene verwijderd uit het inlog gedeelte van Oily Animals.

We vragen commitment van leden om blijvend gebruik te mogen maken van wat er in dit inlog gedeelte wordt aangeboden. Dat commitment bestaat uit: activeren en blijvend gebruik maken van het bestellen via Essential Reward (ER) met een minimale besteding van 50PV per maand. Accounts zonder een ER verwijderen wij direct uit het login gedeelte van Oily Animals. Hiermee voorkomen wij scheve gezichten bij teamleden die tijd investeren in het delen en hun hulp aanbieden! 

Iedereen in de groep Oily Animals/Oily Humans krijgt de kans om met inzet van de essentiële oliën geld te kunnen verdienen. Zelfs een salaris, waardoor dit de kans kan zijn om jouw eigen bedrijf te creëren, of binnen jouw bestaande bedrijf, een extra inkomen te verwezenlijken. Niet iedereen heeft die intentie, echter wij gaan wél rekening houden met de leden die deze intentie wel hebben. Immers kun jij er enige tijd later achter komen dat jij ook zakelijk wilt. De kennis in deze groep heeft grote waarde: tijd, inzet, geld, liefde, contacten, feedback, ideeën enz. Daar zijn wij zuinig op!

Je mag gebruik maken van al de kennis: ga nooit bestanden of documenten één op één delen op welke manier dan ook! Oily Animals/Oily Humans is een bron waaruit jij mag putten om jouw eigen kennis te verhogen waardoor je een ander beter kunt helpen. Als jij wel random gaat delen, snij je jezelf op den duur in de vingers. “Iedereen” kan het dan; zij hebben jou dan niet meer nodig. Je hebt geen feedback meer waardoor er geen controle is of het wel op de juiste manier ingezet wordt. Behalve omzet verlies betekent dit vaak ook een slechte naam opbouwen omdat de EO niet goed werken. En dát wordt doorverteld; EO werken niet. Niets uit de bestanden mag op welke wijzen dan ook gedeeld worden. In de kennisbank is een speciaal blok Promotie & Marketing met bestanden die juist wel gedeeld mogen worden. Uiteraard mag jij daar jouw eigen logo en gegevens aan toevoegen.

Realiseer je, dat steeds meer mensen de kennis vanuit onze kennisbank en groepen willen hebben. Vaak zonder er iets voor terug te (willen) doen. Nu is delen een kracht waarin wij geloven, echter alleen delen zonder er iets voor terug te willen krijgen is net zo erg als nooit willen delen. Het is nog steeds geven en nemen. Iemand die al bezig is met EO, iemand die wel de kennis wil maar niet wil investeren in ons team. Daar ga jij geen kennis rechtstreeks vanuit login gedeelte Oily Animals mee delen. Niet uit de kennisbank, community of uit de bestanden. Doe jij dit wel dan schaad je onze groepsleden in hun kracht van kennis, inzet, tijd etc. Het is tevens niet in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving (compliance). 

Deel kennis om mensen te prikkelen. Als zij interesse hebben geef ze dan de keuze: 
>> Bij jou de kennis en de producten te halen waardoor jij hen kunt begeleiden voor een goed gebruik. En jij verkoopt oliën/producten wat jouw weer voordelen geeft.  
>> Of dat diegene een account aanmaakt met jouw member nummer en zelf gaat bestellen. Hiermee krijgt die persoon de mogelijkheid om toegelaten te worden in het login gedeelte van Oily Animals. Tevens bouw jij dan je eigen groep(je) op waarover jij weer commissie kunt ontvangen.

Natuurlijk worden er ook dingen in de community geplaatst die wel gedeeld mogen worden. Laten we afspreken dat mocht je twijfelen of iets wel of niet gedeeld mag worden, dat jij dan eerst overleg pleegt met diegene die het heeft geplaatst. Ook kan je bij je sponsor terecht voor overleg. In de kennisbank is een speciaal blok Promotie & Marketing met bestanden die juist wel gedeeld mogen worden. Uiteraard mag je daar jouw eigen logo en gegevens aan toevoegen.

Binnen de groep Oily Animals/Oily Humans, delen alle teamleden wel! Hierin ligt een groot stuk van onze kracht. We helpen elkaar en we laten niemand “het wiel voor de tweede keer uitvinden”. Dit geldt voor kennis, ervaringen enz. Maar ook voor dingen die jij bijvoorbeeld op jouw eigen Facebook/webpagina zet. De ene keer maak jij gebruik van iemand anders zijn werk en de andere keer maakt iemand gebruik van jouw werk. Dit gaat iedereen veel tijd schelen! Ennehh… wij hebben allemaal wel eens een black-out of minder tijd waardoor het enorm fijn is dat je iets, of een idee, mag en kan gebruiken van een ander teamlid

Er wordt niet toegestaan dat iemand binnen deze groep meerdere accounts heeft, of in de naaste familie, waarbij één van die accounts onder een andere groep (upline) valt. Want iemand die haar/zijn budget splitst over twee verschillende groepen; werkt aan geen enkele opbouw. Alléén die persoon zelf heeft dan voordeel. Daar is een mooi gezegde voor: van twee walletjes willen eten. Wij willen mensen die mee helpen om onze groep Oily Animals/Oily Humans iedere dag een stukje beter te laten worden. En niet om er iets van af te knabbelen

Young Living geeft iedereen de mogelijkheid om commissie op te bouwen en/of bonussen te ontvangen. Niet alléén door verkoop maar juist door jouw enthousiasme te delen. Dat gaat bijna vanzelf omdat jij anderen ook wilt laten zien en laten ervaren wat de oliën voor hen kunnen betekenen.
Sta jij open voor het zakelijke gedeelte van Young Living; wil je daar graag tips en informatie over hebben? In de kennisbank onder het blokje Business kun je de bestanden vinden die zakelijk gerelateerd zijn.

Dan willen Erwin en ik als afsluiter het volgende nog graag kwijt!
Wij zijn enorm trots met de enorme sprongen die er gemaakt zijn. Dit komt omdat binnen onze groep gedeeld wordt, hulp aangeboden wordt daar waar nodig is. Niet iedereen zijn “eigen eilandje” echter als team met elkaar en voor elkaar! Niet alleen voor, maar zeker ook achter de schermen. En met respect omdat wij dat normaal vinden.
Wij zijn ongelofelijk trots op en dankbaar voor de vele mensen die dit allemaal mogelijk maken. Wij zijn heel dankbaar dat jij nu onderdeel uitmaakt van ONZE groep. Je staat er niet alleen voor.

Met enthousiaste en liefdevolle groet,
Erwin en Edith

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop