✨ Mijn YL jaar ✨

✨ Mijn YL jaar ✨

Stilzitten kan ik niet…althans, dat kan ik eigenlijk heel goed maar mijn hoofd is altijd bezig met een volgend plannetje. 

Ik hou van zelfontplooiing, ik geniet van leren, studeren, ontdekken, verwonderen, uitvinden, uitpluizen en weten. 

En ik ben een zogeheten high sensation seeker (als in…altijd met 1 voet in het volgende project). 

En ik ben hooggevoelig. 

En ik heb fibromyalgie. Gelukkig heeft het mij niet (meer). 

Oh, en ik heb ook zulke kinderen. Geweldig stel maar ook altijd met minstens 1 voet in een volgend plannetje. En zonder fibromyalgie gelukkig! Dus zij zijn vaak ook letterlijk in beweging.

Je kunt je voorstellen dat het druk is in ons gezin en daarbinnen ook in ons hoofd. Lichamelijk was het ook niet altijd rozengeur en maneschijn. 

Zodoende kwam ik in aanraking met de etherische oliën (en vele andere producten) van Young Living. En oh wat een cliché…het heeft mijn leven in positieve zin veranderd. 

Want met dit drukke hoofd en zere lijf (hierna hou ik er over op hoor, dat gezeur) heb ik al heel wat middeltjes, spulletjes, edelsteentjes en aanverwante producten geprobeerd. En niets werkte eigenlijk echt voor mij. Ik wilde ook zo graag net zo lyrisch zijn als degene die mij vertelde over de betreffende producten.

Maar dat gebeurde steeds niet.

Tot Young Living….ik was eindelijk lyrisch! Wat een leuk gevoel is dat zeg. Even gedacht dat ik een olie verslaving ontwikkelde want eenmaal op ontdekkingsreis is er overal wel een olie voor te vinden. 

Maar nee, ik geniet gewoon van alles wat ik heb aangeschaft tot nu toe. 

Een greep uit mijn persoonlijke successen:

Chemical free lifestyle: heel belangrijk voor iemand als ik. Geen chemische rommel meer in huis maar langzaam aan wordt alles vervangen voor natuurlijke producten, zonder chemische toevoegingen. Van make-up tot mijn tandpasta, van shampoo voor de kinderen tot scheerschuim voor wederhelft…het wordt vervangen. En terwijl je je ‘boodschappen doet’ op die manier spaar je punten en kun je weer nieuwe oliën kopen. Een gehaaid verkoopsysteem? Tja, de supermarkt doet het ook en noemt het dan bonus. Werkt wel bij mij overigens.

Oliën voor bij lichamelijke ongemakken: oh zo heerlijk, dat je je die lichamelijke ongemakken weg voelt trekken wanneer je bepaalde oliën verdund aanbrengt op zere nekken, knieën, ruggen. Er zijn er veel, ik heb er veel. Ook heb ik al diverse badproducten gemaakt. Want ja, met een beetje badzout en wat creativiteit (en anders is Pinterest er nog) is dat prima zelf te doen. Als ik kijk naar een jaar geleden en nu dan is er zoveel ten goede veranderd. Meer energie, minder pijn, meer draagkracht. 

Oliën voor volle hoofden: 4 volle hoofden…in dit huis. Niet gek dat mijn verzameling veel oliën bevat die hier ondersteunend bij werken. 

Maar de aller allerbelangrijkste producten voor mij zijn die oliën die mij hebben geholpen om korte metten te maken met allemaal oude overtuigingen, belemmeringen, blokkades, noem maar op… Ik heb het gevoel dat ik wat dat betreft bergen verzet heb het afgelopen jaar. 

Niet echt genoten van iedere minuut (door je pijn, of het nou fysiek of mentaal is, heen gaan is niet altijd even prettig) maar wel van ieder succes zeg ik dan maar.

Daarnaast heb ik vele bijzondere mensen mogen ontmoeten. Er is nog veel meer moois gebeurd en teweeg gebracht bij andere mensen en dieren, waaronder onze eigen hond. Die ineens niet meer bang was voor onweer en vuurwerk. Die zijn pijnstillers aan de wilgen kon hangen.  

Kortom…een zeer geslaagd jaar waarvan ik hoop dat er nog heel veel mogen volgen.

Marlene Lok

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop